Zaloguj | Zarejestruj




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Środek lift i przed.
PostNapisane: Wt paź 26, 2021 8:17 pm 
mercedes-clk.pl
Avatar użytkownika
Dołączył(a): Pn sie 15, 2016 7:36 pm
Posty: 1398
Lokalizacja: Sochaczew
Pochwały: 7
Samochód: CLK 320 W208

Sam nie wiem co mi się dzieje, ale rozważam zakup 500 :roll: . Zapewne będzie przed liftem, więc zasadnicze pytanie brzmi czy da się do przed założyć środek z lifta. Dokładnie chodzi mi o zestaw przełączników na konsoli, comanda i panel klimatyzacji :roll: .
Ten mały zabieg nieco zrekompensował by mi inne rzeczy w tym aucie.
Jeżeli jest taki wątek to proszę o podpięcie, albo link.

_________________
Obecnie:
http://www.w202.pl/viewtopic.php?t=25358
W202 C230 ATP Tour
Lancia Thesis 3.0 V6 Busso
Wspomnienie:
W208 CLK320 Avantgarde WDB2083651F153026
W220 S320 CDI. Nadejdzie czas na S500
Chrysler Crossfire 3.2 V6


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł: Re: Środek lift i przed.
PostNapisane: Wt paź 26, 2021 10:02 pm 
Mercmaniak
Avatar użytkownika
Dołączył(a): So kwi 22, 2017 8:23 pm
Posty: 307
Samochód: CLK 500 W209
Jasne ze sie da. Bardziej bym sie martwił na Twoim miejscu gdzie znależć dobrą 500. Ja szukam już rok, wydałem kupe kasy na jezdzenie i oglądanie trupów polakierowanych pod miernik z wymytymi piecami.

_________________
obecnie w204 c200 amg pakiet, jeep xj 4.0, fiat 126p
ex clk 500
ex clk200k w209
ex w204 amg


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł: Re: Środek lift i przed.
PostNapisane: Cz paź 28, 2021 7:38 pm 
mercedes-clk.pl
Avatar użytkownika
Dołączył(a): Pn sie 15, 2016 7:36 pm
Posty: 1398
Lokalizacja: Sochaczew
Pochwały: 7
Samochód: CLK 320 W208
pawelrj15 napisał(a):
Jasne ze sie da. Bardziej bym sie martwił na Twoim miejscu gdzie znależć dobrą 500. Ja szukam już rok, wydałem kupe kasy na jezdzenie i oglądanie trupów polakierowanych pod miernik z wymytymi piecami.


Kupuje tanio żeby zrobić :roll: aczkolwiek obecne ceny wszystkich aut mnie odpychają. W najgorszym wypadku znowu 3.2 ale w wybitnym wyposażeniu i stanie.

_________________
Obecnie:
http://www.w202.pl/viewtopic.php?t=25358
W202 C230 ATP Tour
Lancia Thesis 3.0 V6 Busso
Wspomnienie:
W208 CLK320 Avantgarde WDB2083651F153026
W220 S320 CDI. Nadejdzie czas na S500
Chrysler Crossfire 3.2 V6


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł: Re: Środek lift i przed.
PostNapisane: Cz paź 28, 2021 7:38 pm 
mercedes-clk.pl
Avatar użytkownika
Dołączył(a): Pn sie 15, 2016 7:36 pm
Posty: 1398
Lokalizacja: Sochaczew
Pochwały: 7
Samochód: CLK 320 W208
pawelrj15 napisał(a):
Jasne ze sie da. Bardziej bym sie martwił na Twoim miejscu gdzie znależć dobrą 500. Ja szukam już rok, wydałem kupe kasy na jezdzenie i oglądanie trupów polakierowanych pod miernik z wymytymi piecami.


Kupuje tanio żeby zrobić :roll: aczkolwiek obecne ceny wszystkich aut mnie odpychają. W najgorszym wypadku znowu 3.2 ale w wybitnym wyposażeniu i stanie.

_________________
Obecnie:
http://www.w202.pl/viewtopic.php?t=25358
W202 C230 ATP Tour
Lancia Thesis 3.0 V6 Busso
Wspomnienie:
W208 CLK320 Avantgarde WDB2083651F153026
W220 S320 CDI. Nadejdzie czas na S500
Chrysler Crossfire 3.2 V6


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł: Re: Środek lift i przed.
PostNapisane: Cz lis 25, 2021 1:58 pm 
Autostopowicz
Avatar użytkownika
Dołączył(a): Śr sty 09, 2019 12:59 pm
Posty: 29
Pochwały: 1
Samochód: CLK 500 W209
Da się, u siebie przełożyłem, nic trudnego. Z radiem może być problem - zależy co chcesz osiągnąć. Generalnie najprościej założyć od zera nowy system car audio, tzn radio, wzmak, głośniki, okablowanie, nic trudnego nawet dla początkującego (jak ja :mrgreen: ) ale pierwszy lepszy serwis car audio to zrobi profesjonalnie.

Jak znajdę foty przed i po to zaraz podrzucę

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

U mnie siedzi radio androidowe bo zależało mi na navi, ale nie mogę go polecić. Dla mnie jest ok, bo wiedziałem czego się spodziewać, ale prawdopodobnie w przyszłości wleci coś innego.
Co do górnego panelu - obojętnie jakie masz opcje w swoim i na jakie zmieniasz, wszystko co ma działać będzie działać, nowe przyciski nic nie będą robić (mrugną parę razy po wciśnięciu ale nic złego ani dobrego się nie stanie ;) ), z tym że wtyczka jest inna i trzeba wpiąć przewody na nowo, są schematy w internecie, w razie potrzeby podlinkuję.
Panel klimy (zmieniłem na full wypas bo bardzo mi się podoba - nie było łatwo go znaleźć, ale polecam gorąco) działa bez problemu, wtyczki są te same.

_________________
There's a better way, but fuck all that


Zobacz profil  Offline
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

Panel

Góra Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Dizayn Ercan Koc